Regler

Hos Easymeeting AS er vi forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Vi har laget en personvernpolicy for å beskytte deg. Våre retningslinjer (sammen med våre vilkår og betingelser og andre dokumenter det henvises til) beskriver grunnlaget for hvordan all personlig informasjon vi samler inn fra deg, eller som du gir oss, behandles av oss.

Hvis du vil ha informasjon om hva som er lagret for deg, vennligst send oss en e-post


Vilkår og betingelser

Ved å få tilgang til og bruke tjenesten, godtar du å være bundet av disse vilkårene. Hvis du er uenig i noen del av vilkårene, bør du ikke fortsette å bruke tjenesten.


Sluttbrukerlisensavtale (EULA)

Du bør lese denne avtalen nøye før du bruker tjenestene våre. Bruk av tjenestene våre betyr at du godtar disse vilkårene og forstår at de vil være juridisk bindende for deg. Hvis du ikke er enig med dem, eller ikke vil at de skal være bindende for deg, ikke bruk tjenestene våre.


Om Informasjonskapsler

Vår policy for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er, hvordan vi bruker informasjonskapsler, hvordan tredjeparter vi kan jobbe med kan bruke informasjonskapsler på tjenesten, dine valg av informasjonskapsler og ytterligere informasjon om informasjonskapsler.


Servicenivåavtale (SLA)

Alle Easymeeting-kunder godtar våre vilkår og betingelser for kjøp, inkludert vår servicenivåavtale. Formålet med SLA er å sikre at de riktige elementene og forpliktelsene er på plass for å gi deg best mulig service.