Informasjon til lokalsamfunnene

Velferdsteknologi, se for deg en fremtid der alle interessenter, fra eldre og deres pårørende til dedikerte helsepersonell, teknologi-team, visjonære politikere og ledelse, aktivt deltar i å forme et godt samfunn å bli gammel i.

Seniorer/nærmeste pårørende/frivillige:
Se for deg en verden der vi sømløst integrerer banebrytende teknologi i livene våre, og verdsetter helsemessige fordeler det gir - sikkerhet, kvalitets søvn og friheten til å eldes i sine egne hjem, samtidig som de opprettholder optimal velvære.

__wf_reserved_arv

Helsearbeidere
Se for deg et samfunn der helter i helsevesenet får toppmoderne verktøy, der innovasjon ikke bare effektiviserer arbeidet deres, men blir en integrert del av deres engasjement for omsorg, kvalitet, og sikkerhet.

Teknisk
Se for deg en innkjøpsavdeling som går utover tradisjonelle evalueringer, og forstår at teknologi ikke bare er en transaksjon, men en investering i effektivitet og sikkerhet. Tenk på en fremtid der reduksjon av tekniske og operasjonelle feil, og strategisk opplæring, fører til et mer strømlinjeformet og kostnadseffektivt teknologisk landskap.

Politikere og ledelse
I det visjonære landskapet fordeler politikere og ledelse ressurser, ikke bare som en nødvendighet, men som et strategisk skritt mot en helsefremtid som prioriterer teknologitilpasning. Denne fremtiden ser en gradvis, men likevel virkningsfull integrering av teknologi, og anerkjenner den enorme verdien det gir både helsesektoren og samfunnet.


Når kommunen din går mot denne visjonære fremtiden, forestill deg hvilken innvirkning det vil ha - suksess, konkurranseevne i helsevesenets arbeidsmarked, og et rykte for å omfavne innovasjon for å forbedre livene til eldre og arbeidet til helsepersonell.

Skjema og forslag
for analyser
Se mer
Behovsanalyse
Se mer
Hvor mye tid du sparer
(kalkulator)